ONLINE COACHING

Prisliste

1 mnd: 1300kr 

ingen bindningstid

Online coaching innebærer at du har en veileder/trener som skal hjelpe deg å nå dine mål innen trening.  Det kan være spesifikke mål som å løpe 10k på 50 min eller generelle mål som å få bedre helse. 

En online coach vil lage treningsplan/programmer som er tilpasset deg og din timeplan. Jeg legger vekt på at det skal være gjennomførbart og motiverende. 

Jeg setter opp programmer for styrketrening og utholdenhet. 

Programmet settes opp etter hva du har tilgjengelig. Du kan trene hjemme eller på treningssenter. 

Du får tilsend en treningsplan hver uke der det står nøyaktig hva du skal trene. 

Du får tilgang til en app der treningsprogrammet ligger + video på alle øvelser. 

Via appen kan du kommunisere med meg/coachen din. Jeg svarer deg alltid så fort jeg kan. 

Du skal loggføre treningen din via appen, slik at jeg har oversikt over hva du har gjort. Begge to kan gi tilbakemeldinger på økten. Dette er et sammarbeid mellom deg og meg og det er viktig å kommunisere godt for å få et godt resultat! 

Etter hver uke skriver du ukesrapport om hvordan treningen har gått. Endringer blir gjort til neste ukesplan.


Kontakt: Naprapatskullerud@gmail.com